Category Archives for PB 360 Therapants

Demand PB 360 Therapants

Demand Therapants kenapa viral sangat ni? Baru launched on Oct 2019 tapi dah asyik putus stocks!

“Suami tegur macam anak dara balik!” – Nurul, Nurse “Berat turun 4 KG sejak pakai Premium Beautiful Therapants”

Rahayu, Kerani “Sekarang naik tangga kaki dah tak lenguh macam dulu, rasa macam di urut-urut”

Zai, Nurse – “paling best bila peha makin mengecil. Produk therapants memang terbaikk”

Premium Beautiful 360 Therapants dan tolong ramai wanita yang rindu ZAMAN SELIM MELIM! Ramai testimoni therapants dah hilang lelelamak. Ada yang sangat teruja dari seluar bersaiz 32 inch turun ke 28 inch.

Malah ada yang gembira sangat sangat bila duduk lelama tak lagi sakit kaki dan rasa sesemut. Ada juga makcik berumur 50 tahun dengan bertherapant dapat menunaikan umrah lebih tenang kerana tiada sakit lutut dan berjalan lebih lama. Ramai testimoni yang teruja kerana perut mereka meleper bukan mengembang.

Therapants dah bantu ramai wanita yang rindu zaman kurus, bantu menyelesaikan sakit lutut, juga menjimatkan duit untuk ber akupuntur dan rawatan doktor.

Di mana sahaja orang tengah sembang tentang Premium Beautiful 360 Therapants! TERBAIKK, berkualiti, warranty seumur hidup!

Badan lentik habis!

Suami makin sayang!

Period Lancar, tak rasa langsung senggugut

Urat urat betis macam cacing tu menghilang entah kemana?

Lompat bintang kalau setakat 50 kali tu, mudah sangat sebab badan jadi RINGAN!!

Sakit lutut, kebas kaki semua hilang!

Baru 2 bulan terus hilang sakit tumit dan sakit kaki! Memang kerja sebagai nurse ni kerja mereka banyak berjalan. Nak kena pergi setiap katil pesakit. Kalau ada 30 orang pesakit, 30 orang tu lah nak kena pergi setiap kali nak buat kerja.

Itu belum lagi ikut doktor round wad. Rasa macam nak duduk atas wheelchair je. Alhamdulilah feedback seorang Nurse yang dah pakai Premium Beautiful 360 Therapants selama 2 bulan, sakit tumit dan sakit kaki sebelum ni semua dah hilang.

Bila ada teknologi FIR Nano dot yang dah meresap ke seluruh badan sebagai fungsi untuk membantu pengaliran darah berjalan dengan sempurna. Sebab tu la tiada lagi kebas/ krem kalau berdiri lama.

Ada 4 Special tentang Premium Beautiful 360 Therapants:

  • Lock – dia akan kunci segala lemak lemak di bahagian perut sehingga menjadi rata.
  • Lift – dia akan mengangkat ke atas lebihan pada punggong supaya menjadi cantik
  • Support – dia akan memberi sokongan kepada kaki kita
  • Push – dia akan menolak lebihan daging peha supaya tidak menggeleber

Dan paling best Premium Beautiful 360 Therapants ni ‘toilet friendly’ senang nak membukanya dan memakainya juga..Takkan tengok je, confirm korang pun teringin nakkk. Wasap Gwen sini

Wasap.my/60126090900