Category Archives for PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Demand PB 360 Therapants

Demand Therapants kenapa viral sangat ni? Baru launched on Oct 2019 tapi dah asyik putus stocks!

“Suami tegur macam anak dara balik!” – Nurul, Nurse “Berat turun 4 KG sejak pakai Premium Beautiful Therapants”

Rahayu, Kerani “Sekarang naik tangga kaki dah tak lenguh macam dulu, rasa macam di urut-urut”

Zai, Nurse – “paling best bila peha makin mengecil. Produk therapants memang terbaikk”

Premium Beautiful 360 Therapants dan tolong ramai wanita yang rindu ZAMAN SELIM MELIM! Ramai testimoni therapants dah hilang lelelamak. Ada yang sangat teruja dari seluar bersaiz 32 inch turun ke 28 inch.

Malah ada yang gembira sangat sangat bila duduk lelama tak lagi sakit kaki dan rasa sesemut. Ada juga makcik berumur 50 tahun dengan bertherapant dapat menunaikan umrah lebih tenang kerana tiada sakit lutut dan berjalan lebih lama. Ramai testimoni yang teruja kerana perut mereka meleper bukan mengembang.

Therapants dah bantu ramai wanita yang rindu zaman kurus, bantu menyelesaikan sakit lutut, juga menjimatkan duit untuk ber akupuntur dan rawatan doktor.

Di mana sahaja orang tengah sembang tentang Premium Beautiful 360 Therapants! TERBAIKK, berkualiti, warranty seumur hidup!

Badan lentik habis!

Suami makin sayang!

Period Lancar, tak rasa langsung senggugut

Urat urat betis macam cacing tu menghilang entah kemana?

Lompat bintang kalau setakat 50 kali tu, mudah sangat sebab badan jadi RINGAN!!

Sakit lutut, kebas kaki semua hilang!

Baru 2 bulan terus hilang sakit tumit dan sakit kaki! Memang kerja sebagai nurse ni kerja mereka banyak berjalan. Nak kena pergi setiap katil pesakit. Kalau ada 30 orang pesakit, 30 orang tu lah nak kena pergi setiap kali nak buat kerja.

Itu belum lagi ikut doktor round wad. Rasa macam nak duduk atas wheelchair je. Alhamdulilah feedback seorang Nurse yang dah pakai Premium Beautiful 360 Therapants selama 2 bulan, sakit tumit dan sakit kaki sebelum ni semua dah hilang.

Bila ada teknologi FIR Nano dot yang dah meresap ke seluruh badan sebagai fungsi untuk membantu pengaliran darah berjalan dengan sempurna. Sebab tu la tiada lagi kebas/ krem kalau berdiri lama.

Ada 4 Special tentang Premium Beautiful 360 Therapants:

  • Lock – dia akan kunci segala lemak lemak di bahagian perut sehingga menjadi rata.
  • Lift – dia akan mengangkat ke atas lebihan pada punggong supaya menjadi cantik
  • Support – dia akan memberi sokongan kepada kaki kita
  • Push – dia akan menolak lebihan daging peha supaya tidak menggeleber

Dan paling best Premium Beautiful 360 Therapants ni ‘toilet friendly’ senang nak membukanya dan memakainya juga..Takkan tengok je, confirm korang pun teringin nakkk. Wasap Gwen sini

Wasap.my/60126090900

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR CONFINEMENT

FOR FULL INFORMATION OF PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, CLICK

http://beeyoutifulgwen.com/premium-beautiful-corset/ 

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

 

bengkung

bengkung

This is the traditional corset for confinement. It is so tedious and troublesome to wear. Need help from others to wear it and wrap it everyday. Imagine that you have a newborn to take care, in pain after giving birth, and need to wrap until like this. Go to toilet also painful. Don’t need to be so stressed out. Just wear Premium Beautiful Corset for confinement month.

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

FUNCTIONS OF PREMIUM BEAUTIFUL

 

WHY PREMIUM BEAUTIFUL FOR CONFINEMENT?

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is embedded with the Far Infrared Ray technology that increase the blood circulation and burns fat from body.

It LIFTS UP WOMB AFTER BIRTH, regulates hormones to normal cycle, improves health, and the most needed slimming and instant shaping back to pre-pregnancy shape. 

Also, don’t need to wash the corset everyday, it won’t sting or smell because of the awesome Far Infrarred Ray technology. Not like the normal lingeries, Premium Beautiful corset just need to soak into Premium Beautiful Wash, hand wash it, and air dry it. No need to dry under hot sun. Easy right?

We can even breastfeed our newborn baby with the long bra/ short bra of Premium Beautiful Corset. It can fold down nicely. Don’t need to buy extra breastfeeding bras and can’t be used when have stop breastfeeding. Just one set of Premium Beautiful Corset and can continue to use it after confinement too.

Premium Beautiful Corset

Premium Beautiful Corset

LONG BRA

PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET WAIST NIPPER

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET WAIST NIPPER

PREMIUM BEAUTIFUL WAIST NIPPER

PREMIUM BEAUTIFUL WAIST NIPPER

Premium Beautiful Corset

Long Girdle

Later on, you will be happily buying another set soon after confinement due do major slim down results!! Taking care of newborn, tired, busy schedule, no time to exercise, hard to have a proper diet too. Just wear Premium Beautiful to helps slim down, reshape, and gain confidence.

WHAT IS FAR INFRARED RAY IN PREMIUM BEAUTIFUL?

I have been mentioning about Far Infrared Ray is embedded in Premium Beautiful. What is that?

FIR is a region in the infrared spectrum of electromagnetic radiation. It is the so called ‘warm’ energy presents in all the living things, which is emitted from sunlight. FIR are invisible and present in the sunlight.

Research has shown that FIR does indeed stimulate metabolism. FIR is safe and beneficial rays from the sun. It gives the body a gentle sauna experience. FIR therapy has been famous for those that are unable to follow or maintain a physical exercise program.

premium beautiful

 

So, Premium Beautiful Corset is just perfect for slimming and healthy body, as long as you wears the corset, FIR is burning your body fats. EVEN IN YOUR SLEEP. DREAM ALSO CAN SLIM DOWN.

I give free trials, best discounted price, consultations and installment plans.

Contact me at 0126090900 Bee Gwen – Premium Beautiful Expert

FACEBOOK PAGE: NG BEE GWEN

INSTAGRAM ID: bee_gwen

EMAIL: beeyoutifulgwen@gmail.com

FOR FULL INFORMATION OF PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, CLICK

http://beeyoutifulgwen.com/premium-beautiful-corset/ 

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET